Kā kopt CHANGE Lingerie apakšveļu

Kā kopt CHANGE Lingerie veļu
KĀ RŪPĒTIES PAR CHANGE LINGERIE APAKŠVEĻU
Mūsu precēm ir piestiprināta ražotāja etiķete ar kopšanas noteikumiem. Vienmēr izlasiet etiķetes norādījumus un ievērojiet tos, pirms izstrādājuma mazgāšanas un kopšanas.
Pareizi rūpējoties un uzglabājot, pagarināsiet savas apakšveļas kalpošanas laiku, un tā nebūs pārāk bieži jāmaina. Preces garantija ir spēkā tikai tad, ja esat par to rūpējusies saskaņā ar instrukciju uz etiķetes.
Krūšturis būtu jāmaina ik pēc 6-9 mēnešos, atkarība no tā, cik bieži tas tiek valkāts. Īpašu uzmanību pievērsiet krūštura jostas elastībai – pēc kāda laika jostas daļa izstaipās un krūšturis nespēj nodrošināt nepieciešamo atbalstu.
 
KRŪŠTURU UN BIKSĪŠU MAZGĀŠANA
Mēs iesakām krūšturus mazgāt ik pēc 3-4 valkāšanas reizēm. Mēs noteikti iesakām mazgāt gan krūšturus, gan biksītes ar rokām, izmantojot tikai saudzējošus veļas mazgāšanas līdzekļus.
  • Lai efektīvi likvidētu traipus, pirms mazgāšanas iemērciet krūšturi remdenā ūdenī, pievienojot mazgāšanas līdzekli, kas paredzēts mazgāšanai ar rokām, līdz 1 stundai. Pēc mērcēšanas, audumu viegli paberzējiet un izskalojiet aukstā ūdenī.
  • Ja apakšveļa ir jābalina, izmantojiet hloru nesaturošu līdzekli.
  • Mazgāšana veļasmašīnā nav ieteicama, jo pastāv risks, ka veļa tiks sabojāta, un ražotāja garantija šajā gadījumā nav piemērojama.
 
 
Tomēr, ja izvēlieties mazgāt apakšveļu veļasmašīnā, tad vienmēr izmantojiet īpašu maisiņu krūštura mazgāšanai. Pirms krūštura ievietošanas maisiņā, aiztaisiet uz muguras esošos āķus. Vienmēr vienā maisiņā ievietojiet līdzīgas krāsas apakšveļu.
Mazgājiet programmā delikātai veļai pie zemas temperatūras (30ºC), lietojot saudzīgu mazgāšanas līdzekli.
Izņemot no veļasmašīnas krūšturi ar polsterētām bļodiņām, maigi ar pirkstiem atjaunojiet bļodiņas sākotnējo izskatu.
  • Nekad nelieciet krūšturi žāvētājā, jo karstums bojā spandekss materiālu un krūštura josta zaudēs savu elastību.
  • Nekad neizgrieziet un nestiepiet savu krūšturi. Tā vietā, novietojiet krūšturi uz dvieļa, apsedziet ar citu dvieli un izspiediet lieko ūdeni.
  • Izkariniet krūšturi žāvēties tā vidusdaļā, lai krūštura kausiņi un jostas daļa nokarājas abpusēji veļas striķim.
  • Žāvējot biksītes, izkariniet tās, neizmantojiet žāvētāju, jo biksīšu audums var zaudēt elastību.
APAKŠVEĻAS UZGLABĀŠANA
Neuzglabājiet krūšturus un biksītes cieši kopā vienā atvilknē. Katrai apakšveļai vajadzētu būt pietiekami daudz vietas, lai novērstu saburzīšanos un saspiešanos. Tas nodrošinās, ka apakšveļa izskatās labi un kalpošanas laiks būs garāks.
Pārliecinieties, lai polsterēto krūšturu kausiņi nav izgriezti uz iekšpusi vai salocīti, lai kausiņi nesaburzās un neizliecās.

Vecāks ieraksts Jaunāks ieraksts